domingo, 3 de octubre de 2010

Carta del Director de Campaña del PSC

Companyes, companys,
Avui els i les socialistes hem aprovat les llistes per a les eleccions al Parlament de Catalunya que se celebraran el proper 28 de novembre. Unes llistes de solvència, renovació i compromís amb el que hem fet però també amb el que volem pel futur de Catalunya.
El PSC, els seus homes i les seves dones, representem la pluralitat del que avui és el nostre país i volem continuar sent allò que ens caracteritza com a opció política; ser la més important eina de progrés i transformació al servei de la majoria, al servei de la justícia social i al servei de Catalunya
Per aquest motiu el nostre candidat, el President Montilla, ha fet una crida durant la seva intervenció davant el Consell Nacional del PSC a reafirmar la nostra ambició nacional i al nostre coratge per mantenir, ara més que mai, els nostres principis més arrelats; la solidaritat, la fraternitat i el respecte al pluralisme.
Davant un suposat canvi que propugna la dreta, i que només és un tornar enrere amb les mateixes persones i les mateixes polítiques de sempre, nosaltres representem el Canvi Real que Catalunya ha endegat i ha de continuar. Fent una Catalunya més forta , fent una societat més justa, com ho explicava ahir la Montserrat Tura en la seva presentació com a candidata per Barcelona.
El 28 de novembre s’acosta. Et necessitem per explicar el nostre projecte i, també, per apropar als ciutadans i ciutadanes tot allò que volem pel futur de Catalunya.
Recorda que pots tenir accés a tota l’actualitat del nostre candidat a www.presidentmontilla.cat, on també hi trobaràs tota la informació dels membres de les nostres llistes, i a www.socialistes.cat.
Moltes gràcies pel teu compromís. Endavant i a guanyar!
Jaume Collboni
Director de Campanya

No hay comentarios:

Publicar un comentario